Over V&B Electro

V&B Electro is uw betrouwbare partner in electrotechniek. Service, maatwerk en kwaliteit staan bij V&B Electro hoog in het vaandel. Voor het uitvoeren van werkzaamheden en het realiseren van projecten hanteren wij de geldende normen en richtlijnen zoals de NEN 1010 en NEN 3140. Onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd.

De jarenlange ervaring, de toepassing van kwalitatief hoogwaardige producten van bekende en betrouwbare fabrikanten en leveranciers en ons team van jonge enthousiaste medewerkers vormen de basis voor een betrouwbare en optimale installatie.

In samenwerking met:

Onze diensten

Electrotechniek

Wij verzorgen voor u het complete ontwerp én de aanleg van de electrotechnische installatie van uw woning, kantoor, bedrijfspand of agrarisch project.

Datanetwerken

Uw bedrijf heeft een stabiele en duurzame data-installatie nodig om goed te functioneren. Wij realiseren standaard- en maatwerk-datanetwerken. Een moderne patchkast in niet meer binnen uw bedrijf weg te denken. Daarin worden uw telefooncentrale, uw server, uw switch etc. ondergebracht. Een duidelijke bekabeling en nummering is van groot belang. V&B Electro adviseert U graag bij uw indeling en keuze van uw patchkast.

SolarECO

V&B Electro heeft een dochteronderneming die gespecialiseerd is in zonnepanelen!!! Kijk op SolarECO voor de mogelijkheden voor uw woning of pand en contactgegevens.

Domotica

Het woord domotica is een samentrekking van het Latijnse woord domus (huis) en electronica. Strikt genomen zou het dan alleen gaan om woonhuisautomatisering. Maar domotica bestrijkt een veel groter gebied en gaat verder dan gebouwbeheersing alleen. Of het nu gaat om wonen, werken, ontspannen of (ver)zorgen. Een goede definitie van domotica is De integratie van technologie en diensten, ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven. De kernwoorden zijn integratie en betere kwaliteit. Het gaat om comfort, veiligheid en energiebesparing.

Contact

Bereikbaar

Maandag tot vrijdag: 08:00 – 17:00
Zaterdag en zondag: GESLOTEN

073 594 3639

Volg ons

Gerealiseerd door Roodhuid.