V&B Electro is uw betrouwbare partner in electrotechniek. Service, maatwerk en kwaliteit staan bij V&B Electro hoog in het vaandel. Voor het uitvoeren van werkzaamheden en het realiseren van projecten hanteren wij de geldende normen en richtlijnen zoals de NEN 1010 en NEN 3140. Onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd.

De jarenlange ervaring, de toepassing van kwalitatief hoogwaardige producten van bekende en betrouwbare fabrikanten en leveranciers en ons team van jonge enthousiaste medewerkers vormen de basis voor een betrouwbare en optimale installatie.

V&B Electro verzorgt de complete aanleg van electrotechnische installaties, beveiligingsinstallaties, domotica en overige installaties.

V&B Electro is een erkend installateur, aangesloten bij Uneto/VNI en SEI. De onderneming is een erkend leerbedrijf; KENTEQ-gecertificeerd.

LocatieNeem nu contact met ons op!

Contact

Informatie

Overweegt u dus om electrowerkzaamheden door ons te laten verrichten, schroom niet om contact met ons te zoeken. Wij helpen u graag verder. We richten ons op de markt in Den Dungen, St. Michielsgestel, Schijndel, Berlicum en Den Bosch, maar helpen u graag verder in heel Noord-Brabant of zelfs heel Nederland.

Adres

V&B Electro
Flaas 4-V1, 5275HH Den Dungen
Noord-Brabant, Nederland

Vind ons