Electrotechniek

Wij verzorgen voor u het complete ontwerp én de aanleg van de electrotechnische installatie van uw woning, kantoor, bedrijfspand of agrarisch project.

Beveiliging

Uw woning of bedrijfspand beveiligen tegen inbraak? Dan plaatst V&B Electro de installatie waarop u kunt vertrouwen en waarbij U zich veilig voelt. U kiest dan voor zekerheid en kwaliteit. Door opleiding en ervaring hebben we een naam binnen de beveiligingsbranche opgebouwd.

Data netwerken

Uw bedrijf heeft een stabiele en duurzame datainstallatie nodig om goed te functioneren. Wij realiseren standaard- en maatwerk-datanetwerken. Een moderne patchkast in niet meer binnen uw bedrijf weg te denken. Daarin worden uw telefooncentrale, uw server, uw switch etc. ondergebracht. Een duidelijke bekabeling en nummering is van groot belang. V&B Electro adviseert U graag bij uw indeling en keuze van uw patchkast.

Domotica

Het woord domotica is een samentrekking van het Latijnse woord domus (huis) en electronica. Strikt genomen zou het dan alleen gaan om woonhuisautomatisering. Maar domotica bestrijkt een veel groter gebied en gaat verder dan gebouwbeheersing alleen. Of het nu gaat om wonen, werken, ontspannen of (ver)zorgen. Een goede definitie van domotica is De integratie van technologie en diensten, ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven. De kernwoorden zijn integratie en betere kwaliteit. Het gaat om comfort, veiligheid en energiebesparing.

Toegangscontrole

Toegangscontrole beschermt mensen, voorwerpen en informatie tegen ongeoorloofde toegang. Hiervoor zijn intelligente producten nodig, die als componenten in systemen en processen kunnen worden geïntegreerd. V&B Electro stelt met U een beveiligingsconcept op dat aan al uw eisen voldoet en gevoelige zones van uw bedrijf beschermt.


LocatieNeem nu contact met ons op!

Contact

Informatie

Overweegt u dus om electrowerkzaamheden door ons te laten verrichten, schroom niet om contact met ons te zoeken. Wij helpen u graag verder. We richten ons op de markt in Den Dungen, St. Michielsgestel, Schijndel, Berlicum en Den Bosch, maar helpen u graag verder in heel Noord-Brabant of zelfs heel Nederland.

Adres

V&B Electro
Flaas 4-V1, 5275HH Den Dungen
Noord-Brabant, Nederland

Vind ons